Origami

July 6th, 2006 by elric

Suposo que amb el títol tothom ja sap de que estic parlant, pero sota aquesta paraula crec que Microsoft ha pretés que neixi un producte que és el que tots els freaks com jo i en Bpm estavem esperant.

Gps, Quatribanda, UMTS/EDGE, 800x600x32 bits, processedors Celeron Mobile a 1.5Ghz, Sintonitzadores de tv tdt i analogic, entrades usb, cf, memory sticks, mmc, 512 MB RAM, 40HD, wifi’s i bluetooth, 2 cameras amb una una mica decent.

Tot aixó en uns trastets que fan poc més que la PSP. Genial no?

Doncs no tant. Sincerament, crec que han obert massa d’hora la caixa dels trons i fins d’aqui a un any o dos crec que no valdrà la pena comprar cap dels productes que surtin. A més a més el software especialitzat esta mooolt i mooolt verd. Es comenta que si un skin del Media Player, que si una especie de WMC (Windows Media Center), ufff! potser ens sorprenen, pero jo no el compraria fins d’aqui a un temps.

Us deixo uns links perque us caigui la babeta, pero penseu que respecte les característiques que he posat a dalt encara no hi ha un 6en1. Per mi el que més si acosta és el SONY VAIO UX-180p, tot i que li falten moooltes coses.

Link1

Link2

Link3

Ahh, i la site + o – “oficial” del tema:

http://umpc.com/default.aspx

Una altre site amb molta informació:

http://www.umpcsite.com/ 

movie2k

Posted in Informatica | Comments Off

Comments are closed.